top of page
_X8A5500.png

Hussein al-Taee ehdolla eduskuntaan Uudellamaalla

(lue lisää Husseinista klikkaamalla tästä)

"Tulin Suomeen pakolaisena 30-vuotta sitten
Saudi-Arabian aavikkoleiriltä"

Äänestä vantaalainen kansanedustaja, kunnanvaltuutettu ja rauhanrakentaja Hussein al-Taee jatkokaudelle eduskuntaan 2.4.2023 Uudellamaalla.

Inhimillisen politiikan, kestävän kehityksen ja rauhan puolesta.

Elämme uudessa ajassa ja turvallisuusympäristömme on muuttunut.

Tulevalla vaalikaudella olemme uusien haasteiden edessä ja meidän tulee löytää uusia keinoja pitää Suomi elinvoimaisena yhteiskuntana.

_X8A5384_edited.png

Title

On tapahtunut historiallinen käänne, ja turvallisuusympäristömme on muuttunut. Tarvitsemme nopeita päätöksiä, koska turvallisuus ei synny itsestään. Turvallisuus edellyttää yhdenvertaisia ja laadukkaita palveluita, hyviä väestösuhteita ja keskinäistä luottamusta, ennaltaehkäisevää politiikkaa sekä laajaa yhteistyötä.

Haluan olla tulevalla vaalikaudella mukana pitämässä Suomi turvallisena ja elinvoimaisena.

1

TURVALLISUUS

Lasten ja nuorten turvallisuuteen kaduilla, kotona ja internetissä on resursoitava aikaa ja rahaa. Meillä ei ole varaa menettää tulevaisuutemme toivoja elämänsä ensi askeleissa.

Kasvavan huumeongelman ratkaiseminen vaatii ennalta ehkäisevää inhimillistä päihdepolitiikkaa. Nuorisorikollisuuteen tulee puuttua panostamalla lasten ja nuorten hyvinvointiin. Nuoriin tulee panostaa resursseja, aikaa ja rahaa. Koulujen toimivuuteen ja opettajien hyvinvointiin tulee panostaa.

Digiturvallisuuteen on panostettava erityisesti lasten ja nuorten kohdalla.

Matalan kynnyksen ilmoitusmahdollisuudet lähisuhdeväkivallan kitkemiseksi.

Ikäihmisten turvallisuus tulee taata sekä kotiin vietävien palveluiden suhteen että palvelutaloissa.

Poliisin ennalta ehkäisevän toiminnan resurssit on turvattava. Oikeusvaltiolla on hintansa, ja se hinta on maksettava, jotta ihmisten yhdenvertaisuus lain edessä toteutuu. Oikeudenkäyntien kestoon ja hintaan on puututtava.

2

TALOUS

Toimiva arki, koulutus ja terveydenhuolto kuuluvat kaikille. Tarvitsemme toimivat työolot heille, jotka työllään kannattelevat suomalaista hyvinvointivaltiota.

Kansalaisten arjen talouden turvasta on pidettävä huolta. On varmistettava, että kaikilla on kyky pärjätä inflaatiosta huolimatta.

Huono-osaisimpien tilanne ei saa pahentua entisestään.  Meidän tulee tukea yrittäjyyttä, erityisesti pienyrittäjiä ja panostaa nuorten kasvuyritysten tukemiseen.

Read More >

3

MAAHANMUUTTO

Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa. Meidän tulee yhdessä tehdä Suomesta osaajien houkuttelun kärkimaa.

Meidän tulee lisätä erityisesti kansainvälistä suojelua saavien ja maahanmuuttajanaisten osallisuutta yhteiskunnassa. Työllisyysastetta tulee nostaa. Täytyy löytää keinoja sitouttaa uudet suomalaiset yhteiskuntaamme. Yrityksiä on tuettava työvoiman löytämisessä. Ulkomainen työvoima on yksi tärkeä tuottavuuden ja kasvun osatekijä.

4

ULKOPOLITIIKKA

Suomen turvallisuus vaatii mahdollisimman hyvin arvioituja ja Suomen tulevaisuuden kannalta turvallisia ulkopoliittisia valintoja, jotka pohjautuvat laaja-alaiseen ennakointiin. Venäjän ei saa antaa rikkoa yhteisiä pelisääntöjämme.

5

YMPÄRISTÖ

Meidän tulee pitää huolta luonnosta, eläimistä ja siitä, että seuraava sukupolvi tietää meidän tehneen kaikkemme pysäyttääksemme ilmastonmuutoksen, luontokadon ja ympäristökriisin. Turkistarhaus on lopetettava, ja eläinsuojelulaki on päivitettävä.

20221222_hussein_vaalikuvat_aleksi_murtojarvi-014_edited_edited_edited.png

Vaaleja ei voiteta yksin.
Tue työtäni inhimillisen politiikan, kestävän kehityksen ja rauhan puolesta ja lahjoita eduskuntavaalikampanjaani. 

Erilaisia tapoja lahjoittaa:

 

1) Mobilepay: 84558

2) Tilisiirtona Rauhantaee ry:lle

Tilinumero: FI65 7997 7994 9070 66

Kiitos.

Tule mukaan vaalitiimiini rakentamaan parempaa huomista!

Kampanjaa koskevat tiedustelut: toimisto@husseinaltaee.fi

husseinaltaee-tulemukan.jpg
bottom of page