top of page

TEEMAT

سلامة
اعمال بناء
محيط

تورفاليسوس

Vantaalla olen elänyt nuoruuteni. راكاستونوت. يستافيستنيت. Unelmoinut. Harhaillut. Löytänyt itseni. Tänne olen perheeni perustanut. Löytänyt juureni ja kasvattanut ne maahan، josta en tiennyt mitään silloin kun Irakissa pakolaisleirillä ensimmäisen kerran kuulin Suomesta. Olen niin monesta kiitollinen Suomelle. Erityisesti Vantaalle.

Vantaalainen olen ollut 1990-luvun loppupuolelta lähtien. Muutimme Valkeakoskelta Koivukylään، koska isäni halusi turvalliseen paikkaan Helsingin läheisyyteen، jotta hän voisi toimia aktiivisesti diktaattori صدام حسينين هالينتوا فاستان. Isäni halusi kansalleen vapauden ja Vantaasta tuli lopulta hänen tukikohtansa.

Olen asunut eri puolilla Vantaata mm Koivukylässä، Pähkinänrinteessä، Varistossa، Louhelassa، Martinlaaksossa ja nyt perheineni olemme asettuneet Myyrmäkeen.

فانتا على Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Meitä asuu täällä tällä hetkellä yli 233000 ihmistä. Väestöennusteen mukaan Vantaan väkiluku ylittää 270000 أسوكاستا فونا 2027.

Vantaalla puhutaan yli 119 eri äidinkieltä. Oma äidinkieleni on Arabia، ja koen olevani hyvin onnekas، koska رأي سومن kielen nopeasti suomalaisen koulujärjestelmän ansiosta. Juurikin koulun ansiosta tunsin olevani yksi tavallinen lapsi muiden joukossa.

Eniten vieraskielisiä vantaalaisia ​​على 30-44-vuotiaissa sekä 0-6-vuotiaissa، joista vajaa 30 prosenttia on vieraskielisiä.

Miten voimme yhdessä tehdä Vantaasta paremman paikan asua، tehdä töitä ja unelmoida؟

Jotta Vantaa voisi olla turvallisempi jatkossa ، Integraation tulisi olla tehokkaampaa. Maahanmuutto voi olla mahdollisuus، mutta nyt se on näyttäytynyt haasteena.

Maahanmuuttajien kotoutumiseen على liittynyt paljon ratkaisemattomia kysymyksiä. Moni nuori tipahtaa koulutuspolulta، syrjäytyy ja liittyy väkivaltaiseen jengiin. Näitä elämiä meillä ei ole varaa menettää rikollisuudelle ja siksi ennaltaehkäiseviin toimiin على ryhdyttävä ennen kuin على liian myöhäistä.

راكنتامينين

Vantaalle muuttaa noin 5000 uutta asukasta vuodessa. Alueita tiivisrakennetaan kovaa vauhtia. Nettomuuttovoimaisen kaupungin suunnitteluun tulee panostaa الشرجية. Vantaasta ei saa tulla nukkumalähiö.

YMPÄRISTÖ

Vantaalla on upea luonto ja virkistysalueet ، joita meidän tulee yhdessä vaalia. على إنسيارفويسن تاركا جاتانا سيوراافال سوكوبولفيل ماكدوليسو ناوتيا راوهاستا جا هيلجيسوديستا لوننون هيلماسا.


Suomen suuri rikkaus على luontomme. Vaalitaan teoillamme ympäristöämme.

بويمينتوجا ميدياستا

"Rauhantekijä حسين

الطائي على Vuoden vantaalainen! "

- فانتان سانومات 23.1.2019

bottom of page